Zdravlje

Sezona alergija 2021 / Zašto su simptomi jači nego ikad?

Sezona cvetanja korova – o divote!

Suzenje očiju, crvenilo, svrab, napadi kijanja, iritacija sluzokože nosa, slivanje, odećaj zapušenosti, sve su to simptomi koje, na žalost, većina nas jako dobro poznaje.

Svi oni u velikoj meri utiču na kvalitet života – ukoliko patite od alergija, sigurno imate problem sa nesanicom usled intenzivnih alergijskih simptoma, a neretko se kao posledica javlja kratak dah, koji dovodi do nedostatka kiseonika, jake glavobolju I osećaja ošamućenosti.

Posledično tome, vaša produktivnost opada.

Pitanje je zašto je ova godina drugačija od ostalih kada govorimo o alergijama?

Stručnjaci širom sveta podnose izveštaje o pacijentima koji se žale da su njihovi simptomi i tegobe ove godine jači nego ikad!

Zašto?

„Godinu za godinom, rezultati naučnih istraživanja nam pokazuju da su klimatske promene najvažniji faktor kada je u pitanju pogoršanje simptoma polenskih alergija“, rekao je Kenet Mendez (Kenneth Mendez), izvršni direktor i predsednik American Asthma and Allergy Foundation.

Stalni porast temperature vazduha i povećana koncentracija ugljen-dioksida u atmosferi, čine da sezone polena budu intenzivnije i duže. Sezona alergija poslednjih nekoliko godina je duža za 10 dana u odnosu na 1990. godinu, na primer, a korov, drveće i trava proizvode 21% više polena!

Kako možete da se zaštitite i ublažite simptome?

Kao i kod svih ostalih tegoba o kojima govorimo – PREVENCIJA JE KLJUČ!

Naša tela vape za detoksikacijom, tako da bi to trebalo da bude prvi i najvažniji korak u procesu izlečenja, ne samo od alergija, već i od svih ostalih bolesti.

Koja je uloga aparata Lucha T8 u ovom procesu?

Lucha T8 daje telu sposobnost da se samostalno regeneriše I odbrani.

Taj proces se prilikom upotrebe uređaja inicira na ćelijskom nivou, emitovanjem Šumanove resonance (7.83Hz), odnosno prirodne frekvencije Zemlje. Ovako pokrenuti proces kalibracije ćelijskog metabolizma omogućava vašem telu da se izbori sa svakodnevnim stresom i zagađenjem i da izgradi jak odbrambeni sistem, koji uspešno odoleva svim negativnim uticajima iz spoljašnjeg okruženja, uključujući zagađenje vazduha i visoku koncentraciju alergena.

Dišite slobodno.

Živite slobodno.