Ovaj sajt koristi kolačiće radi unapređenja iskustva pregledanja. Saznaj više na politika privatnosti.

Ambasadori

Pozivamo vas da se pridružite našem timu ambasadora i istomišljenika koji šire našu viziju. Saznajte više o ljudima koji su učinili da Lucha T8 zablista svetlije nego što smo mogli da zamislimo.
Vanja Grbić
Odbojkaš

"Kada sam došao u prvi kontakt sa Lucha-om T8 osetio sam smirenje. To je prvo. Kasnije imao sam veliki problem jer nisam mogao da se izborim sa svojim ukućanima da dođem ponovo do nje zato što su je nosili svi. Ćerke - jedna za koleno, druga za leđa."

Ceca Živojinović
Holistički trener razvoja

Asocira me na vraćanje sebi, na smirenje, na jednostavno prepuštanja misli svojim tokom. Tako da uveče je nosim, nosim je kad letim, nosim je kad sam nervozna, kad sam anksiozna, pomaže mi da se vratim u mir kad god se osetim u disbalansu."

Aleksandra Kolarski
Founder of Alek K

"Morala sam da uzmem dva aparata, da imamo u porodici, zato što kada izađem iz svog stana gde se najbolje osećam, tu se surećem sa različitim ljudima, naravno sastanci, jurnjava, saobraćaj i sve ostalo... jeste sva ta energija, e tada mi je Lucha T8 u stvari najviše potrebna, to sam shvatila."

Tijana Dapčević
Pevačica

"Prestala sam da se budim umorna, pošto sam imala taj problem da se probudim kao da me je neko tukao 24h. Volim da kažem da sam procvetala kao božur što se tiče posla. Neki smiraj konstantan, neki spokoj, neki balans."

Vuk Kandić
Muzički producent

“Pre četiri godine ja sam imao problema ozbiljnih sa kolenom, sa meniskusom, gde nisam mogao da ispravim nogu šest meseci i bila mi je zakazana operacija. Četiri dana sam non stop držao ovo uključeno, držao na bolno mesto na kolenu, sa jedne strane, sa druge strane i posle četiri dana ja sam stao na noge, ali bukvalno.”

Dejana Stanković
Yoga instruktor

"Lucha T8 je sjajna podrška u ostvarenju unutrašnjeg balansa i harmonije, fantastičan aparat čije blagotvorno dejstvo osetim svaki put kada zasija."